Abonnementspakke

Den her løsning er den samlede pakke! Her har du mig til rådighed hver dag, hver måned – ja faktisk hele året rundt. Jeg vil løbende varetage din online aktivitet og sørge for, at alt er opdateret og spiller sammen, naturligvis i tæt samarbejde med dig.

Når bolden er kastet til mig, kan du regne med at jeg gi´r den en skalle! 

HVORDAN FUNGERER EN ABONNEMENTSPAKKE?

Når vi starter op i et fast abonnement, starter vi samtidig også et tæt samarbejde omkring din online tilstedeværelse. Vi vil komme til at arbejde sammen, for jeg brug for dig for at kunne fastholde og skabe den røde tråd og for at sikre mig, at vi hele tiden har snuden i sporet i forhold til genkendelighed og DNA.

Når vi har sporet os godt ind på, hvilken vej vi skal, kan du trygt overlade det daglige online arbejde til mig.

Kontakt mig endelig for en uforpligtende samtale, så du kan blive klogere på dine muligheder. Min pris på abonnementspakken er individuel. Vi starter med at afklare dine ønsker og behov, og så afstemmer vi forventningerne til, hvad pakken skal indeholde. Derefter laver vi en aftale.

Mine styrker

  • produktion af fængende og let læselige tekster til sociale medier
  • annoncering og kampagner på sociale medier
  • planlægning og udførelse af opslag på sociale medier
  • produktion af billeder og video
  • vedligeholdelse af Google My Business
  • opdatering af visuelt udtryk på WordPress hjemmesider
  • produktion og udsendelse af nyhedsbreve til B2C og B2B
  • projekt koordinator
  • “den skæve vinkel”
  • højt humør

Din sparringspartner

Jeg bliver din marketings sparringspartner på dine sociale medier kanaler, din hjemmeside og din Google my Business. Jeg sætter mig ind i din virksomhed og forholder mig til jeres måde at kommunikere på. I min opgave ligger også at sørge for at holde den røde tråd i virksomhedens DNA, så troværdigheden fastholdes. Vi skal optimere salget, vi skal skabe synlighed, kontakt og omtale på de sociale og online medier. Det er nemlig der, det sker!

Jeg anbefaler

Når vi indgår en aftale om en abonnementsløsning til din online markedsføring og sociale medier, anbefaler jeg altid, at vores samarbejde som minimum strækker sig over 3 måneder. Min erfaring har vist mig, at det tager tid og en god portion tålmodighed, før vi ser de første resultater. Vi skal i arbejdstøjet, finde vejen og så skal resultaterne nok komme.

Skal vi starte noget sammen?
KOntakt mig lige her

Skriv endelig lidt i kommentaren om, hvad du gerne vil snakke med mig om. Så kan jeg forberede mig og vil vende tilbage til dig, så hurtigt det er muligt. Tak.

12 + 15 =