Det hjælper jeg dig med

Jeg skaber content og vedligeholder dine sociale medier, jeg sørger for at vi hele tiden er på pletten og møder dine kunder lige der, hvor de er og hvor de ønsker at høre fra dig. 

Jeg vedligeholder din hjemmeside, din Google my Business konto og jeg sender dine nyhedsbreve. Jeg er tovholder på dit projekt, holder boldene i luften og koordinerer gerne mellem flere personer, så vi når det mål, du ønsker.

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig, så vi sammen kan skræddersy den helt rigtige løsning til dine sociale og online medier.

Din sparringspartner

Jeg bliver din marketings sparringspartner på dine sociale medier kanaler, din hjemmeside og din Google my Business. Jeg sætter mig ind i din virksomhed og forholder mig til jeres måde at kommunikere på. I min opgave ligger også at sørge for at holde den røde tråd i virksomhedens DNA, så troværdigheden fastholdes. Vi skal optimere salget, vi skal skabe synlighed, kontakt og omtale på de sociale og online medier. Det er nemlig der, det sker!

Jeg anbefaler

Når vi indgår en aftale om en løsning til din online markedsføring og sociale medier, anbefaler jeg, at vores samarbejde som minimum strækker sig over 3 måneder. Min erfaring har vist mig, at det tager tid og en god portion tålmodighed, før vi ser de første resultater. Vi skal i arbejdstøjet, finde vejen og så skal resultaterne nok komme.

Mine styrker:

  • produktion af fængende og let læselige tekster til sociale medier
  • annoncering og kampagner på sociale medier
  • planlægning og udførelse af opslag på sociale medier
  • produktion af billeder og video
  • vedligeholdelse af Google My Business
  • opdatering af visuelt udtryk på WordPress hjemmesider
  • produktion og udsendelse af nyhedsbreve til B2C og B2B
  • projekt koordinator
  • “den skæve vinkel”
  • højt humør

Jeg er altid klar på en snak om behov og ønsker på dine online kanaler. Min fornemste opgave er at forene dine ideer, at krydre dem med mine egne og rent praktisk få dem ud over rampen, så vi rammer din målgruppe lige der, hvor den er.

Jeg varetager gerne hele processen med at skabe og publicere indhold. Lige fra ideen til produktionen af billeder, video og de gode tekster, som alt sammen bliver flettet sammen og planlagt til udgivelse på dine sociale medier. Jeg griber også gerne besvarelser på kommentarer og beskeder fra dine følgere.

Resten finder vi ud af i et godt og tæt samarbejde. Jeg overtager ikke noget, det er din forretning og vi skal fastholde troværdigheden, så folk stadig kan se og mærke dig igennem de sociale medier. 

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig, så vi sammen kan skræddersy den helt rigtige løsning til din online markedsføring.

Vores samarbejde på dine sociale medier

Jeg ønsker at være en aflastning for dig, når det handler om dine sociale medier. Vi tager en god snak om dine behov og ønsker, og derefter bygger vi din løsning, hvad enten du ønsker et fast abonnement eller at gøre brug af klippekort. Jeg har bolden, du kan slappe af og vi kan begge gøre det, vi er bedst til.

Vi vælger sammen, hvor meget aktivitet du ønsker på Facebook, Instagram og Google My Business pr. måned og om du ønsker at sende nyhedsbreve ud til din kunder / følgere. Det kommer helt an på, hvilken virksomhed du har, hvilke budskaber du gerne vil ud med og hvor ofte.

Skal vi starte noget sammen?
KOntakt mig lige her

Skriv endelig lidt i kommentaren om, hvad du gerne vil snakke med mig om. Så kan jeg forberede mig og vil vende tilbage til dig, så hurtigt det er muligt. Tak.