Mit navn er Mette

Jeg er autodidakt. Jeg brænder for at bidrage til effektiv markedsføring på dine sociale medier, herunder Facebook, Instagram, Google My business og i nyhedsbreve. Jeg skaber vigtig og afgørende synlighed for din virksomhed i din online markedsføring. Jeg tænker tankerne og udfører arbejdet for dig.

Hvem er jeg?

Om mig, MbyO marketing, Mette Bergstedt Olesen, sociale medier, instagram, facebook, linkedin, din højre hånd,

Sådan startede det

Jeg åbnede de sociale medier for første gang i 2007, da jeg arbejdede som indkøbsassistent i en tøjvirksomhed. Opgaven med at starte de sociale medier op i virksomheden, greb jeg, fordi jeg var nysgerrig og synes, det lød spændende. Siden er det gået slag i slag og jeg har haft koordinator rollen igennem 12 år. Jeg har været bindeled mellem salg, design og marketing og sammen sørgede vi for at holde den røde tråd i brandets DNA.

Opgaverne var mange: opbygning og opdatering af sociale medier, valg og produktion af POS materiale, deltagelse på salgsmøder og messer, håndtering og styring af fotomateriale og at skrive længere tekster, som pressemeddelelser. Alt sammen lige vand på min mølle.

Min passion

Jeg er drevet af at skabe godt indhold til de sociale medier. Jeg har altid været glad for at skrive og i dag dyrker jeg den gode velskrevne tekst, gerne flettet sammen med flotte billeder eller en god video. Jeg kalder det mit daglige kick.

Da jeg i 2007 greb opgaven at starte Facebook og Instagram op i den virksomhed jeg var ansat i, mærkede jeg straks, at sociale medier verdenen virkelig drev mig. Jeg var nysgerrig, søgte de nyeste tendenser og måder at gøre tingene på.

I dag er jeg også optaget af at udvikle og flytte mig som menneske. På den måde kan jeg hele tiden tilbyde mine kunder den nyeste version, når det handler om deres sociale medier.

At springe ud

Det lå ikke i mine kort – og var heller ikke en drøm – at jeg skulle være selvstændig. Jeg har altid trives godt med at vide, hvad jeg havde og hvad jeg kunne forvente. Så den usikkerhed der også kan være forbundet med en selvstændig tilværelse, tiltalte mig slet ikke.

Ikke før den dag i starten af 2019, hvor en sød blomsterpige gav mig sparket! Jeg måtte lige sove på det, men har ikke fortrudt min beslutning på noget tidspunkt. Det er ganske særligt at have fødderne under eget skrivebord – eller at danse på bare tæer i græsset i pauserne mellem opgaverne. Jeg tror nemlig på, at det er i pauserne, vi hører musikken ❤️

Mit trofaste heppekor

Jeg har været sammen med min bogholder Henrik i 26 år, vi har været gift i 17 af dem. Sammen har vi to piger fra 2001 og 2004. Min familie betyder alt for mig og de hepper på mig hver eneste dag. At kunne planlægge mit arbejdsliv, så det passer ind i familielivet, er guld værd for mig.

Skal vi starte noget sammen?
KOntakt mig lige her

Skriv endelig lidt i kommentaren om, hvad du gerne vil snakke med mig om. Så kan jeg forberede mig og vil vende tilbage til dig, så hurtigt det er muligt. Tak.

11 + 9 =