det siger mine kunder

Jeg ved, at anbefalinger spiller en stor rolle, når man skal vælge sin nye samarbejdspartner. I min verden har gode anbefalinger, der går fra mund til øre, rigtig stor værdi. Jeg gør mig umage hver dag og et af mine succeskriterier er selvfølgelig, at mine kunder er tilfredse.

Læs her hvad de siger …

Vi sender dagligt billeder og materiale til Mette, som tryller tekster og laver opslagene på Facebook og Instagram for os.

Det giver direkte respons og er med til at øge salget i vores butik fra vores følgere på de sociale medier.

Mette er super kreativ og god til at fange vores kunder. Hun yder en service, som er mere end vi kan forvente. Vi er ovenud tilfredse og stolte over at have en medspiller som Mette på vores hold.

Blume Grindsted

Blume Grindsted Facebook

Jeg er rigtig glad for samarbejdet med MbyO.

Mette er super frisk og god til at ramme lige netop det, jeg selv tænker.

Vi arbejder sammen om mange ting, bla. nyhedsbreve i MailChimp, planlægning af opslag på SoMe og besvarelser til kunderne.

Det er en kæmpe stor hjælp i en travl hverdag, og uanset om opgaverne er store eller små, så siger Mette gerne JA TAK til nye udfordringer

Karin Lind

Lindshop.dk

Vi har et godt og tæt samarbejde med Mette fra MbyO i vores daglige arbejde med de sociale medier.

Mette´s hjælpende hånd gør det nemmere for os at koncentrere os og fokusere på kunderne i den fysiske butik, mens MbyO fodrer vores kunder på de sociale medier med nyheder, opslag og billeder.

Det skaber en bredere kundestrøm og øger vores salg i butikken. Vi kan varmt anbefale MbyO til andre forretningsdrivende

Team Agnes

Agnes Varde

Agnes Varde Facebook

Henne Strand Handelsstandsforening har lavet et samarbejde med Mette, for at skabe mere liv og kontinuerlige opslag på vores Facebook.

Vi har så mange gode historier, billeder, aktiviteter og tiltag, som vi gerne vil dele, men i en travl hverdag får vi ikke passet de sociale medier.
Det er her, det er dejligt at arbejde sammen med Mette. Hun er struktureret og super god til “at gribe de bolde vi kaster”.
Hun følger med i hvad der sker i vores område og i byens butikker, deler og laver opslag. Hun er dygtig til at skrive tekster, med et let læseligt sprog.

Mette tager initiativ og har gode ideer til sjove og spændende opslag.
Vi har stor glæde af samarbejdet og vi kan se, at vi får flere følgere på vores Facebook.

Jeg kan kun anbefale Mette, det er en fornøjelse at arbejde sammen med hende både som person og med hendes store faglighed.

Anja Jochumsen - Formand HSH

Henne Strand Handelsstandsforening

Mette fra MbyO er min fantastiske SoMe hjælper og sparringspartner. Jeg er superglad for Mette´s arbejde, det er et nemt og ukompliceret samarbejde og jeg oplever, at Mette med sit rolige og strukturerede væsen, altid har styr på vores opgaver og opslag.

Hun har en helt særlig evne til at mærke mig og Heidi Højberg, hun aflæser hurtigt tonen og den stemning, jeg ønsker at formidle. Det betyder, at mine opslag og nyhedsbreve altid rammer min ånd – og faktisk lyder, som jeg ville sige det. Det er værdifuldt og troværdigt for mig i min coaching virksomhed. 

Jeg sætter stor pris på Mette´s ekspertviden!

Heidi Højberg

https://www.heidihoejberg.dk

Hvor er jeg heldig, at Mette fra MbyO har sagt ja til at være min samarbejds- og sparringspartner på mine sociale medier.

I mit samarbejde med Mette oplever jeg stor faglighed og troværdighed. Mette er altid er klar på nye opgaver og på at give konstruktive input og ideer.

Mette har en fantastisk evne til at ramme nerven i mig og hun fangede lynhurtig den røde tråd i dryss, hvilket betyder, at jeg – og mine kunder – kan se og mærke mig i opslagene og mine nyhedsmails. Når jeg har små ændringer og nye ideer, er det altid velkommen og Mette går ind til opgaven med et smil på læben. 

dryss

by Heidi Højberg

Skal vi starte noget sammen?
KOntakt mig lige her

Skriv endelig lidt i kommentaren om, hvad du gerne vil snakke med mig om. Så kan jeg forberede mig og vil vende tilbage til dig, så hurtigt det er muligt. Tak.

5 + 10 =