MINE PRISER

Vi starter altid med en afklarende snak, hvor vi vender dine behov og ønsker for et samarbejde. Jeg arbejder primært med abonnementsløsninger, da jeg oplever, at det samarbejde ofte er det mest givtige for såvel kunden som for mig. Derudover tilbyder jeg også klippekort og en mere projektorienteret aftale indenfor en given tidsramme. 

ET KLIPPEKORT

Et klippekort er smart fordi … Hjælpen er nær, når du har brug for den! Og du betaler kun for den tid, jeg bruger på dine opgaver.

Altså … Du har mulighed for at trække på min viden og mine kompetencer løbende og når det passer dig. Du er ikke bundet til et fast månedligt abonnement og du har 12 måneder til at bruge klippekortet.

Det kan være du har brug for hjælp til Facebook, Instagram, nyhedsbreve, opdatering af hjemmeside, webshop, læring eller vidensdeling. Det kan også være et teknisk issue, der driller dig. 

Jeg er klar, når dit projekt kræver det. Så investér i et fleksibelt klippekort og kast bolden til mig, når du er gået i stå i projektet, har brug for sparring eller bare har brug for en hjælpende hånd i ny og næ. 

Når du booker mig ind på en klippekortsløsning, kan du bruge tiden på det, du holder af – og jeg bruger tiden på det, jeg holder af. 

Klippekortet styres online og du får din egen adgang, så du kan følge forbruget og se, hvad tiden er brugt på. Gennemsigtigt og nemt at overskue.

Nedenstående priser er gældende på aftaler lavet inden d. 30. september 2021. Derefter reguleres mine priser. 

Klippekort 2.5 timer, priser, mbyomarketing.dk
Klippekort 5 timer, priser, mbyomarketing.dk
Klippekort 10 timer, priser, mbyomarketing.dk
Klippekort 15 timer, priser, mbyomarketing.dk

Skal vi starte noget sammen?
KOntakt mig lige her

Skriv endelig lidt i kommentaren om, hvad du gerne vil snakke med mig om. Så kan jeg forberede mig og vil vende tilbage til dig, så hurtigt det er muligt. Tak.